سایت جامع دارت ، دارتیان تات
سایت جامع دارت ، دارتیان تات
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید امیدوارم بهتون خوش بگذره نظر یادتون نره هاااااااااااااااااااااااااا
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
نويسندگان

به گزارش روابط عمومی کمیته دارت استان البرزدر مورخه91.5.12  پنجشنبه از ساعت 21:45مسابقات با سخنان دبیر کمیته دارت استان البرز آقای علی قدسی وبا حضور پر رنگ28نفر از بازیکنان دارت استان البرز آغاز شد.

سپس طی قرعه کشی که توسط خود بازیکنان انجام شد ورزشکاران به 8گروه تقسیم شدند و بعد از بازی گروهی وحذفی که تا ساعت 3 بامداد به طول انجامید نتایج زیر بدست آمد:

نفر اول آقای مهدی هوشمندان 450000 ریال

نفر دوم آقای محمد هوشمندان 300000ریال

نفر سوم آقای پژمان منافی      150000ریال

نفر چهارم آقای فرزاد احمدی    150000ریال

در پایان مسابقات از نفرات برتر با اهداء جوایز نقدی وحکم قهرمانی تجلیل بعمل آمد

همچنین آقایان امیر علی محبی وسید عماد الدین مهری بترتیب نفرات اول ودوم زیر 16سال انتخاب شدند


در پنجشنبه شب مورخ  12 مرداد ماه 1391 راس ساعت 22 یک دوره مسابقه جام رمضان بین 32 نفر در سالن دارت مجموعه شهید کشوری تهران صورت گرفت که پس از انجام رقابتهای گروهی در 8 گروه 4 نفره , و راهیابی 2 نفر از هر گروه به جدول حذفی نتایج ذیل حاصل شد .

نفرات شرکت کننده در این مسابقه بدین شرح بوده است :

مهدی شایسته - حمید رضا مومنی - مازیار موسوی - مهدی کنانی - حسین اعرابی - محمد علی روشن بین - سعید ستایش - جمشید ابوالحسنی - حسین خان محمدی - رسول شهرابی - نادر قهاریان - حمید کبودانی - علی اسماعیلی - سجاد جهانگیری - علی مراد قلی - سعید روغنی - مجتبی علی رحمی - پارسا پاکجو - مجید زورمند - محمد رضا شریف پور - مهدی شریف پور - مهدی ناجی - محسن رضاییان - علی ناجی - علی عطایی - محسن بیگدلی - محمد مصلحی - میثم احمدیان - مهدی گودرزی - عبدالعظیم گودرزی - داریوش رضایی - سید کمال موسوی پور

در پایان این رقابتها نفرات به شرح ذیل مشخص و جوایز نقدی نیز دریافت نمودند :

مقام اول : محمد علی روشن بین از استان قم  مبلغ 650.000 ریال

مقام دوم : حسین اعرابی از استان اصفهان مبلغ 400.000 ریال

مقام سوم : حمید رضا مومنی از استان تهران مبلغ 150.000 ریال

1-JameRamezanTehran-910512.jpg

1-JameRamezanTeh9105121.jpg


طی بخشنامه‌ای از سوی فدراسیون انجمن‌های ورزشی کشور برگزاری کلیه مسابقات و اردوهای تیم‌های ورزشی در راستای تقویت ارزش‌های اخلاقی و دینی، در ماه مبارک رمضان لغو شد.

به گزارش روابط عمومی انجمن دارت جمهوری اسلامی ایران، با استناد به این بخشنامه اردوی آماده سازی تیم ملی دارت کشور جهت اعزام به مسابقات آسیا و اقیانوسیه که پیش از این قرار بود در روزهای ۲۱-۲۷ خرداد ماه سالجاری برگزار شود، لغو و به زمان دیگری موکول می‌گردد.

لازم به ذکر است که زمان و مکان اردوی آماده سازی تیم ملی متعاقبا اعلام خواهد شد

پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, :: 20:59 :: نويسنده : یاسر عمویی

 


medium

 

 اولین مسابقه مهیج  دارت خانوادگی

 

 زمان : جمعه 91/5/13 ساعت 21 الی 23

مکان : سالن والفجر ورزشگاه 15 خرداد

حهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس های زیر تماس حاصل بفرمائید

09191810456 یاسر عمویی

02825224666 اداره ورزش وجوانات

 شانزدهمین دوره مسابقه دوستانه میان هفتگی در روز یکشنبه مورخ 08/05/1391 ساعت 17:30 در باشگاه دارت شهید کشوری تهران برگزار شد و تعداد 20 نفر به شرح ذیل در این دوره شرکت نمودند و پس از انجام بازی های گروهی در 4گروه 5نفره و صعود دو نفر از هر گروه به جدول تک حذفی ، نتیجه آن طبق جدول ذیل حاصل شد .

شرکت کنندگان : مهدی شایسته - مازیار موسوی - رسول عرب شهرابی - امیر حسین آشتیانی - محسن رضاییان - مجید زورمند - زهرا شهرام نیا - مرجان جدی - وجیهه عربی - سجاد جهانگیری - محمد مصلحی -  محمد رضا حاجیلویی - نادر قهاریان - میثم احمدیان - اباصلت جعفری - محمد علی روشن بین - ابوالقاسم گل رو - حسین چهاروطنی - وحید رستاک - مهدی سیفی

نفراول:محمدعلی روشن بین

نفردوم:نادرقهاریان

نفرسوم:محمدرضا حاجیلویی

منبع:دارت قم

پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, :: 20:58 :: نويسنده : یاسر عمویی

 



 

 

نحوه صحیح پرتاب دارت

 

 

 

 

فاصله ها

فاصله طولی تخته دارت از زمین ۱۷۳سانتیمتر وفاصله برای پرتاب ۲۳۷سانتیمتر می باشد به عبارت دیگر بعد از نصب تخته دارت فاصله متر از مرکز تخته دارت تا محل استقرار باید ۲۹۳سانتیمتر باشد.

 

 

 

 

 

 

دارت از چهار قسمت تشکیل شده:

1-Flight

2-Shaft

3-Barrel

4-Tip or point

نوک، بارل، شافت، و فلایت هرکدام انواع گوناگون ومختلف دارند وهر کس می تواند دارتی را که مورد علاقه اش است و با آن راحت تر است تهیه و استفاده کند.

 

 

امتیازات قواعد آن

تخته دارت به صورتی طراحی شده است که دایره آن را به صورت قسمت های مثلثی که به وسیله میله فلزی از هم جدا شده است در آمده. البته اگر به شکل توجه کنید خواهید دید که که میله فلزی علاوه بر درست کردن این مثلث ها تخته دارت را به چهار قسمت مجزا تفکیک کرده و اگر دارت شما در بین دو میله اول خورده باشد عدد شما در 2 ضرب میشود (Double Ring) واگر دربین دو میله دوم خورده باشد عدد شما در 3 ضرب خواهد شد (Triple Ring) و اگر در بین میله سوم باشد که معمولا به رنگ روشن است بخورد امتیاز شما 25 (BULL)واگر در بین میله آخر به عبارتی مرکز قرار گیرد نمره شما 50 خواهد بود(DUBLLE BULL) واگر دارت شما داخل این میله ها نباشد عددی که روی آن است به تنهایی در نظر گرفته می شود(SINGLE)، چنانچه پرتاب شما خارج از محیط مشخص شده باشد امتيازی برای شما در نظر گرفته نخواهد شد.حال هر مثلث عدد خود رادارد، و با پرتاب سه دارت در مجموع اعداد محاسبه می گردد، لازم به ذکر است هر سه پرتاب شما را یک راند گویند.و در آخر شخصی برنده است که به امتیاز در نظر گرفته شده زودتر دیگران دست پیدا کند.

 

قواعد مشترک در تمام بازی ها

دارت بازی های مختلفی دارد که هرکدام جذابیت خاصی بر خوردار است.

1-هربازیکن در یک نوبت گردشی با انداختن سه دارت در هر نوبت (راند) بازی می کند.

2-هر بازیکن یک دارت را در شروع بازی برای مشخص شدن نفر آغاز کننده بازی پرتاب می کند.

3-امتیازات بدست آمده بر مبنای امتیازی است که برای هر ناحیه در نظر گرفته شده است، نه بر مبنای رنگ آن.

4-در صورت افتادن دارت از تخته دارت (اگرچه به نمره خورده باشد) امتیازی برای آن پرتاب در نظر گرفته نمی شود.

محبوب ترین بازی ها

301 : هربازی کن باید بازی خود را با گرفتن یک امتیاز Double شروع کند.

امتیازات هر بازیکن با کسر شدن امتیاز بدست آمده از یک نوبت بازی، از 301 امتیاز محسوب می شود.

هنگامی یک بازیکن برنده بازی است که امتیازش در طول بازی دقیقا به صفر برسد ونیز آخرین امتیازش را به صورت Double کسب کرده باشد.

501 : همانند 301 بازی می شود فقط با این تفاوت که بازیکن لازم نیست بازی خود را با گرفتن امتیاز Double آغاز کند.

برای بازی های تیمی ممکن است عدد شروع از 601 یا حتی بیشتر بسته به تعداد بازیکن شروع شود.

CRICKET : تنها اعدادی که در این نوع بازی محسوب می شوند: 20،19،18،17،16،15 والبته Bull است. هدف این است که بتوانیم هرکدام از این امتیازات را سه بار کسب کنیم و اصطلاحا آنها را ببندیم بع از اینکه عددی بسته شد، در صورتی که حریف هنوز آن عدد را نبسته باشد میتوان از آن امتیاز کسب کرد.

Double و Triple به ترتیب همان دو سه برابر امتیاز خود را دارند.  

پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, :: 20:56 :: نويسنده : یاسر عمویی

 

تقویم برنامه ها و مسابقات فصل 92-91 

Darts Calendar 91-92.jpg
پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, :: 20:56 :: نويسنده : یاسر عمویی

 ابعاد و مساحت زمین دارت

برد دارت:برد دارت
معمولا بردهای دارت را از جنس فیبرهای سیسال یا موی حیوانات وحشی می سازند و دارای سیستم شماره گذاری 1 تا 20 در جهت عقربه های ساعت می باشد. قطر یک برد معمولی 451  میلیمتر است و به 22 قسمت تقسیم می شود. هر بخش ، به وسیله ی سیم فلزی نازکی خط کشی می شود. اعداد علامتگذاری قسمت های  مختلف برد، معمولا از سیم ساخته شده اند. رینگ داخلی "بول" نامیده می شود.

ابعاد کلی به شرح زیر است:

  • اندازه داخلی رینگ double و treble  – 8mm
  • قطر داخلی بول – 12.7mm
  • قطر داخلی بل بیرونی -31mm
  • مرکز بول تا  لبه ی سیم داخلی treble  - 105mm
  • مرکز بول تا  لبه ی سیم خارجی double  -168mm

نواحی بازی:
برد دارت ،روی یک دیوار و یا موضع متحرک نصب می شود، فاصله هر هدف تا هدف  کناری دیگر حداقل 3 متر می باشد. برد، ارتفاع مرکز برد آویزان شده تا کف زمین 1.73 متر می باشد، که برابر با ارتفاع مناسب  جهت دید یک انسان با طول قد 1.80 می باشد. برد دارت ثابت می باشد  به طوریکه  قسمت "20" به رنگ سیاه بوده و  در بالای برد دارت واقع شده است.

خط اچره:
به خط پشتی موضع پرتاب بازیگر ، اچره گویند.  25mm ارتفاع و 915mm درازا(طول) داشته و در موقعیتی واقع شده که حداقل فاصله ی اندازه گیری شده ی پرتاب از انتهای اچره ی برجسته ، معادل 2.37m در امتداد کف تا خط عمود بر نمای دارتبورد(بورد دارت) است. فاصله ی قطری مرکز بل تا  تا عقب اچره ی برجسته  در ناحیه ی کف، 2.93m است. خط تختی(خط تجاوز) یک خط نواری می باشد که در 1.5 متری عقب اچره واقع شده است. این ، یعنی همان جاییکه بازیگر نسبت به حریفش که در حال پرتاب تیر می باشد، باید بایستد.
 

زمین بازی دارت

روشنایی و نورپردازی:
حداقل شدت نور مناسب برای روشنایی زمین دارت 100 وات می باشد. برای این کار می توانیم از چندین منبع نوری 20 وات فلوروسنت استفاده کنیم، که بصورت مستقیم در بالا و جلوی  صفحه دارت، و در فاصله ای کمتر از یک متر نسبت به هدف نصب می شوند. همه نورها را باید با صفحاتی پوشش دهیم تا نور بارتابی، پراکنده شده و مزاحم چشم بازیکن ایستاده در پشت خط پرتاب، نشود. 

پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, :: 20:55 :: نويسنده : یاسر عمویی

 

جام رمضان 

زمان , شرایط و نحوه برگزاری مسابقات جام رمضان

با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان , یک دوره مسابقه جام رمضان در سطح کشور و بصورت استانی با هدف انتخاب نفرات برتر استانها جهت اعزام به مسابقه قهرمانی کشور که در تاریخهای 23 و 24 شهریور ماه سال جاری برگزار خواهد شد , بصورت گروهی و حذفی و به روش سه لگ از پنج لگ دبل پایان( Best of 5 ) درروز پنجشنبه مورخ 12/05/1391( آقایان ) وروز جمعه مورخ 13/05/1391 ( بانوان ) راس ساعت 21:30 زیر نظرانجمن دارت جمهوری اسلامی ایران توسط کمیته های دارت هر استان برگزار می گردد .

 

شرایط شرکت در مسابقه به شرح ذیل می باشد :

1-    ورود برای تمام افراد بلامانع است . ( در دو رده سنی بزرگسالان و نوجوانان ( زیر 16 سال ) )

2-   مبلغ ورودیه مسابقات 000/20 ریال ( دو هزار تومان)که صرف هزینه برگزاری مسابقات خواهد شد .

3-   گروه بندی ها در مقابل بازیکنان و بصورت قرعه کشی صورت خواهد گرفت .

4-  مسابقات راس ساعت 21:30 در تاریخ های یاد شده شروع خواهد شد .

5-   چهار نفر اول به عنوان تیم ( الف ) استان خود در مسابقات قهرمانی کشور شرکت نموده و چهار نفر دوم نیز به عنوان بازیکن ذخیره در تیم ( ب ) آن استان ثبت خواهند شد که در صورت نیاز و صلاحدید  مسئولین مربوطه به عنوان یار کمکی به استانهای دیگر در این مسابقات شرکت داده خواهند شد .

6-   یک نفر نوجوان ( زیر 16 سال  متولدین سال 1375 به بعد ) جهت بازیکن ( الف ) آن استان بابت شرکت در مسابقات قهرمانی نوجوانان کشور و همچنین یک نفر نوجوان دیگر به عنوان بازیکن ( ب ) آن استان ثبت خواهد شد که در صورت نیاز و صلاحدید مسئولین مربوطه به عنوان یار کمکی به استانهای دیگر به این مسابقات اعزام خواهد شد .

پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, :: 20:55 :: نويسنده : یاسر عمویی

 

فصل اول اصول عملی پرتاب دارت - نحوه پرتاب دارت

 

نویسنده : Karlheinz Zöchling

مترجم : شهرام بلوری

واضح است که تمامی ما از ابتدای آشنایی با این ورزش همیشه دغدغه یافتن و فرا گیری اصول و نکات صحیح پرتاب و رموز مربوط به آن را داشته وداریم . صرف نظر از تجارب بسیار آموزنده شخصی و تبادل آنها میان دوستان که در حال حاضر درایران ازعمده ترین منابع آموزشی در این زمینه بشمار می روند و معدود فیلم های مسابقات خارجی که کمکی شایان در رشد این ورزش در بین علاقه مندان نموده است، تالیفات و ترجمه های مبتنی بر اصول علمی از نیازهای اولیه و اساسی این ورزش در حال رشد در ایران به حساب می آید که متاسفانه تا كنون از طرف متولیان رسمی این رشته از نظر دور مانده است. لذا بر آن شدم که آغاز گر حرکتی در جهت تجهیز علمی دوستداران و علاقه مندان ورزش دارت گردم و امیدوارم در آینده با همت دوستان و یاری ایشان مجموعه ای کامل و متنوع از مباحث علمی مکتوب در زمینه این ورزش فراهم گردد. مقاله حاضر يكي از سه مقاله ای است که توسط karlhinz zochling پرتاب گر حرفه ای اتریشی با عنوان" چگونه پرتاب کنیم؟"نگاشته شده است و حاوی نکات ارزشمندی است که مطالعه آن برای دوستان عزیزم خالی از فایده نخواهد بود.امیدوارم در فضای مساعدی که صرفا به همت شخصی دوستان و بخصوص دوست عزیزمان آقای مهدی شایسته بوجود آمده فرصت رشد بیشتری برای ورزش محبوبمان فراهم شود.

 

 

فصل 1 - پرتاب (فوریه 1998)

  1. نحوه پرتاب (این جزوه)
  2. نحوه گرفتن
  3. نحوه ایستادن

مقادیر زیادی نامه از علاقه‌مندان داشتم که در رابطه با تکنیک پرتاب دارت راهنمایی خواسته بودند. همچنین فکر کردم که چگونه تی دی تی را جذاب‌تر و مفیدتر برای خواننده‌هایم کنم. بنابراین تصمیم گرفتم تا این مقدمه را بر تکنیک پرتاب دارت بنویسم.

اول، اجازه دهید تا به نحوه‌ی پرواز دارت نگاهی بیاندازیم. دارت بر روی یک منحنی سهمی حرکت می‌کند، همان منحنی که یک سنگ پرتاب شده و یا یک گلوله‌ی تفنگ برای حرکت استفاده می‌کند.

 


منحنی پرواز دارت: دارت بر روی یک منحنی سهمی حرکت می‌کند.

 

 

این مسیر منحنی می‌تواند بالاتر و یا پائین‌تر باشد، که بستگی به قدرت پرتاب دارد. یک پرتاب خوب باید بتواند دارت را در حین شتاب گرفتن دقیقاً در این مسیر سهمی هدایت کند، و باید مطمئن بود که دارت در هنگام رها شدن در این مسیر منحنی باقی می‌ماند.

چگونه دارت را حرکت دهیم تا در این مسیر صحیح قرار گیرد؟ برای این منظور باید به حرکت بازو در هنگام پرتاب توجه کنیم. بازو را می‌توان به ماشینی با سه محور تشبیه نمود که با دو مفصل یه یکدیگر متصل شده‌اند، و مفصل نهایی به یک نقطه متکی است.

 


سیستم بسیار مفید و چند منظوره و چند محوره‌ی بازوی انسان.

 

با توجه به تصویر فوق، دو مفصل متصل، آرنج و مچ، و مفصل ثابت شانه می‌باشد، در حالی که سه محور دیگر، بازو، ساعد و دست می‌باشند.
ممکن است که شما به درس مکانیک در مدرسه علاقه‌ای نداشتید اما می‌بینید که این محورها آرایش جالبی به خود گرفته‌اند. این محورها اصولاً اگر به درستی حرکت کنند می‌توانند هر منحنی را ترسیم نمایند، گرچه شاید بازوی انسان نتواند به سهولت بر روی منحنی سهمی حرکت کند، اما با این وجود این عمل چندان سخت نمی‌باشد.

تصویر زیر نحوه‌ی هدف‌گیری در هنگام پرتاب دارت را نشان می‌دهد. در انیمیشن زیر شما می‌توانید در عمل نحوه حرکت این اهرم‌ها و مفاصل را برای یک پرتاب خوب و دقیقاً بر روی منحنی را ببینید.

 

 

انیمیشن ترسیمی برای نمایش تکنیک صحیح پرتاب دارت با استفاده از سیستم سه محوری. این انیمیشن را می‌توانید در سایت Sitepeople مشاهده نمایید.
حالا بعد از توصیف اصول مکانیکی، می‌توانیم به بحث در مطالب زیر بپردازیم.

بایدها و نبایدهای پرتاب دارت

قبل از شروع بهتر است شما انیمیشن فوق را با دقت مشاهده نمایید. ابتدا هر جزء را به تنهایی، و سپس تمام را با هم نگاه کنید، تا ببینید که چگونه هر قطعه با دیگر قطعات تعامل می‌کند تا دارت را در مسیر نگاه دارد.

در مورد مفاصل و اهرم‌ها

شانه: این تنها نقطه‌ایی است که در تمام مراحل تغییر مکان نمی‌دهد. بدن شما نباید در هنگام پرتاب حرکت کند (این یک نباید است). عمل پرتاب را فقط بازوی شما انجام می‌دهد.

آرنج: در هنگام عقب بردن دارت در جای خود باقی می‌ماند، ولی در هنگام شتاب دادن به بالا حرکت می‌کند. این موضوع بسیار جالب است، زیرا ممکن است شنیده باشید که آرنج در هنگام پرتاب باید ثابت بماند. این توصیه کاملاً اشتباهاست. حتماً انیمیشن را نگاه کنید: آرنجِ ثابت، شما را وادار می‌کند تا دارت را زودتر رها کنید. این تفاوت مانند هدف‌گیری بین یک هفت تیر و یک تفنگ می‌باشد. لوله طویل تفنگ هدف‌گیری را دقیق‌تر می‌کند. چنین چیزی هم در مورد آرنج و مسیر دارت هم صدق می‌کند، یعنی آرنج باید در مراحل پرتاب به بالا بیاید تا دارت را در مسیرخود نگاه دارد. همچنین دست بعد از پرتاب در مسیر دارت قرار می‌گیرد. این روش، رها کردن را آسان‌تر می‌کند، زیرا دیگر نیازی نیست که دقیقاً نقطه رها کردن دقیقی داشته باشیم. مهم نیست که آن را قدری بکشید، زیرا به هر حال دارت در مسیر خوبی پرواز خواهد نمود.

مچ: حرکت مچ غالباً بحث‌انگیز است. در انیمیشن هم چندان اشاره‌ای به آن نشده است، زیرا چندان ضروری هم به نظر نمی‌رسد. اما اکثر حرفه‌ای ها از حرکت سریع مچ به یک دلیل استفاده می‌کنند: برای شتاب دادن. آیا حرکت سه محور شما را به یاد شلاق نمی‌اندازد؟ اگر حرکت سریع مچ به منزله‌ی نوک شلاق (یعنی دارت) باشد، دارت سریع‌تر حرکت خواهد کرد، و باعث می‌شود تا دیگر اهرم‌های سیستم آهسته‌تر حرکت کنند، در نتیجه پرتاب با نیروی کم‌تر و دقت بیشتری انجام خواهد شد. اما حرکت سریع مچ یک خطر هم دارد: این هم چیز دیگری است که باید کنترل شود، زیرا می‌تواند مشکل ساز باشد. گرچه بیشتر حرفه‌ای ها از این حرکت استفاده می‌کنند، اما من به تازه کارهایی که قادر به کنترل مچ خود نیستند توصیه نمی‌کنم.

مراحل پرتاب

هدف‌گیری: چشم خود، دارت و هدف را در یک خط مستقیم قرار دهید. بر روی هدف تمرکز کنید، و نه بر روی دارت، و یا دختر و یا پسر زیبایی که دارد وارد سالن می‌شود. بر روی امتیازی که می‌خواهید تمرکز کنید، یا هر طور که دوست دارید: اما فقط هدف‌گیری کنید. بیشتر دارت‌بازها می‌توانند بطور طبیعی بر روی هدف تمرکز دهند، اما بعضی تازه کارها در ابتدا نمی‌توانند. این یک باید است و به آن عمل کنید.

حرکت دست به عقب: این کار را حتماً انجام دهید، اما نه با سرعت. بعضی از تازه‌کارها نگرانند که این عمل تمرکزشان را کم کند، اما با تمرین می‌توان بر آن غلبه نمود. تنها فقط چند دارت‌باز موفق وجود دارند که نیازی به این حرکت ندارند، اما این یک باید برای 99 درصد از ماها می‌باشد. این که دست خود را تا چه حد به عقب ببرید یک انتخاب شخصی است، اما خوب است که دست خود را حداقل قدری عقب ببرید. دست خود را آنقدر عقب ببرید تا در مکانی که برایتان راحت است قرار گیرد. برای پرهیز از برخورد با بینی‌تان، دست خود را از جهت زیر چانه و یا کنار گونه خود حرکت دهید، که البته بستگی به تکنیک شخصی شما دارد. یک اشتباه عمومی این است که دست خود را به اندازه کافی به عقب نبریم تا کنترل را از دست ندهیم، اما این منجر به از دست دادن شتاب و دقت خواهد شد. بهتر است که تمرین بیشتری کنید تا این که مبادرت به راه‌های ساده کنید.

شتاب: آنقدرها هم که فکر می‌کنید حیاتی نمی‌باشد. آن را بطور طبیعی انجام دهید، نه خیلی سریع و نه با نیروی زیاد. با نرمی و در یک حرکت مداوم انجام دهید. فراموش نکنید که آرنج باید به بالا بیاید. اگر از حرکت سریع مچ استفاده می‌کنید، دست شما به جلو می‌رود و در امتداد بازو و در خط مستقیم قرار خواهد گرفت.

رها کردن: همچنان که در بالا ذکر شد، این عمل در یک پرتاب صحیح بطور طبیعی انجام می‌گیرد و مشکل خاصی نیست. اما اگر شما با لحظه رها کردن مشکل دارید، احتمالاً دچار یک خطای تکنیکی شده‌اید، یا آرنج خود را بالا نمی‌برید و یا در مسیر مستقیم پرتاب نمی‌کنید. این یک لحظه حساس برای حرکت سریع مچ می‌باشد. دست باید در زاویه صحیحی نسبت به ساعد قرار گیرد. اگر زاویه صحیح نباشد، نوک دارت در هنگام رها شدن به سمت پائین متمایل خواهد شد، و به این مطلب در قسمت "دارت" در قسمت آخر این جزوه اشاره کرده‌ایم.

پرتاب مستقیم: این بسیار مهم است. مثال تفنگ را به خاطر آورید. بهترین پرتاب مستقیم این است که دست شما در جهت هدف مورد نظر قرار گرفته باشد. یک نمونه بارز خطا این است که بازوی شما در هنگام رها کردن دارت پائین افتد. بازوی خود را مستقیم و قدری هم متمایل به بالا نگاه دارید، همچنان که در انیمیشن می‌بینید. این انیمیشن حس پرتاب مستقیم را به شما خواهد داد.

مقصود نهایی

دارت: مقصود نهایی ما اینجاست. فراموش نکنید که دارت را در مسیر منحنی سهمی هدایت کنید. به زبان هندسی، دارت باید مماس با تقاطع دست شما و منحنی حرکت کند (با سرعت مطلوب). نیازی نیست که از پرتاب خود فیلمبرداری کنید تا سهمی خود را بر روی تلویزیون مشاهده کنید، این کار را می‌توانید بطور طبیعی انجام دهید (شاید تا کنون پرتاب سنگ و شکار حیوانات برای غذا را تجربه کرده باشید). توجه خود را به مطالب زیر معطوف نمایید: نوک دارت در هنگام هدف‌گیری باید متمایل به بالا باشد. این زاویه را در هنگام عقب کشیدن دست بیشتر کنید، و سپس زاویه را در هنگام شتاب دادن و بطور ثابت کاهش دهید. دارت هنگام رها شدن پرواز افقی خواهد داشت، اما نوک آن هنوز قدری متمایل به بالاست. یک دارت در هر شرایطی وقتی که نوکش متمایل به پایین باشد بسیار بد است. این یکی دیگر از نبایدهاست.

گیج رفتن: تقریباً دارتِ هر تازه‌کاری بطور قابل ملاحظه‌ای گیج می‌رود. اما دارت افراد حرفه‌ای به ندرت گیج می‌رود. گیج رفتن می‌تواند به دلایل زیر باشد:

  • دارت در مسیری به غیر از سهمی شتاب گرفته است.
  • ممکن است که بدنه دارت استاندارهای لازم آیرودینامیکی را نداشته باشد. بهتر است برای شروع از دارت‌های استاندارد و با اندازه متوسط استفاده کنید.
  • ممکن است که بازوی شما در هنگام پرتاب درست قرار نگرفته است.
  • به احتمال زیاد: نوک دارت در هنگام پرتاب به سمت پایین بوده است.
  • به احتمال کم: نوک دارت به مقدار زیاد به سمت بالا بوده است. 
پيوندها


ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 1
بازدید ماه : 3
بازدید کل : 13234
تعداد مطالب : 24
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1